مراسم عروسی به تیراندازی ختم شد!

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه با بیان اینکه درگیری در یک مراسم عروسی به تیراندازی طرفین درگیری ختم شد، گفت: عوامل ایجاد درگیری و تیراندازی دستگیر شدند.
کد خبر: ۱۰۸۴۹۳۳
مراسم عروسی به تیراندازی ختم شد!

به گزارش جام جم آنلاین، پایگاه خبری پلیس روز پنجشنبه به نقل از سرهنگ رضا شیرزادی اعلام کرد: شب گذشته در یک مراسم عروسی افرادی از خانواده های عروس و داماد با یکدیگر درگیر شدند که این درگیری منجر به برهم زدن مراسم شد.

وی با بیان اینکه عاملان ایجاد درگیری مشروبات الکلی مصرف کرده بودند، گفت: پس از پایان مراسم 2 نفر از عاملان درگیری به درب منزل پدر عروس مراجعه و ضمن تیراندازی با سلاح غیرمجاز، یک نفر را مجروح کردند.

فرمانده انتظامی کرمانشاه افزود: پس از وقوع تیراندازی ماموران انتظامی این شهرستان به سرعت راهی منطقه شدند و 2 نفر از عاملان اصلی درگیری و تیراندازی را دستگیر کردند.

سرهنگ شیرزادی عنوان کرد: یک نفر مجروح این حادثه توسط عوامل مرکز فوریت های پزشکی به بیمارستان منتقل شد.

شهرستان کرمانشاه مرکز استان حدود یک میلیون نفر از جمعیت 2 میلیون نفری استان را در خود جای داده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها