در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایسنا، تقی کبیری در اختتامیه همایش بین المللی شمس و مولانا اظهار کرد: با وجود زیرساختهای فرهنگی متعدد در خوی، باید بستری فراهم شود تااین شهر به پایتخت فرهنگ اسلامی تبدیل شود.
وی گفت: از پژوهشگاه علوم انسانی درخواست داریم که پژوهشگاه عرفان اسلامی با محوریت شمس در خوی راه اندازی شود.
کبیری با اشاره به پیدایش عرفانهای کاذب در سطح جهان تصریح کرد: پروتکلهای ویژه ای برای ارتباط مستمر بین شهرهای قونیه و خوی ایجاد شود تا این ارتباط به صورت مستمر ادامه داشته باشد.
نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی گفت: هر قدمی در این خصوص بردارید مسئولان حمایت خواهند کرد تا چهره بین المللی شمس در جهان محقق شود.
وی از مسئولان کشوری و استانی و از مهمانان داخلی وخارجی برای حضور در شهر خوی و کنگره شمس و مولانا تشکر و قدردانی کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: