برگزاری جشنواره روغن کرمانشاهی

نخستین جشنواره تهیه روغن کرمانشاهی روز جمعه در روستای کرتویچ بخش دینور از توابع شهرستان صحنه برگزار شد.
کد خبر: ۱۰۷۳۹۶۸

به گزارش ایرنا، در این جشنواره که با حمایت بخش خصوصی و با حضور مردم علاقه مند برگزار شد، علاوه بر تهیه نمادین روغن کرمانشاهی از شیر گاو و گوسفند، گروه تنبور نواز صحنه نیز به نواختن نواهای محلی پرداختند. معرفی توانمندی های بخش دینور و روستای گردشگری کرتویج از دیگر بخش های این جشنواره بود.

فرماندار شهرستان صحنه در این جشنواره گفت: این جشنواره به صورت کامل توسط بخش مردم بومی منطقه و در راستای معرفی توانمندی های منطقه برگزار شده است.نورالدین فرزادی پور با بیان اینکه از فرصت های موجود در منطقه به منظور توسعه استفاده کنیم، افزود: برگزاری چنین جشنواره هایی می تواند ظرفیت ها منطقه را معرفی کند.وی عنوان کرد: روستای کرتویج که یکی از روستاهای هدف گردشگری استان کرمانشاه محسوب می شود، از توانایی مطلوبی به منظور جذب گردشگر برخوردار است.فرماندار صحنه اظهار داشت: جشنواره تهیه روغن کرمانشاه علاوه بر معرفی این محصول تاریخی استان فرهنگ و آداب و رسوم مردم منطقه را نیز نمایان می کند.

فرزادی پور، با بیان اینکه توسعه صنعت گردشگری می‌تواند موجب پیشرفت منطقه شود، گفت: معرفی ظرفیت های منطقه گردشگران را به روستاهای استان می کشاند. وی به وجود معضل بیکاری در استان اشاره کرد و اظهارداشت: توسعه صنعت گردشگری از مصداق های بارز پرداختن به اقتصاد مقاومتی به منظور توسعه اقتصادی محسوب می شود‌.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها