برپایی نمایشگاه کاریکاتور داعش در سوریه

سیدمسعود شجاعی‌طباطبایی از برگزاری نمایشگاه «کاریکاتور داعش» در سوریه خبر داد و گفت: 60 کاریکاتور حاضر در این نمایشگاه، افشاگر ماهیت صهیونیستی داعش هستند.
کد خبر: ۱۰۷۱۲۳۸

دبیر مسابقه و نمایشگاه بین‌المللی کاریکاتور داعش که سال 94 در کشورمان برگزار شد، به فارس گفت: در این مسابقه، 365 هنرمند از 43 کشور بیش از هزار اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند که در نهایت 280 اثر برای نمایش برگزیده شد.

وی خاطرنشان کرد: این مسابقه در دو رشته کارتون و کاریکاتور برگزار شد. بخش کارتون به موضوع داعش اختصاص داشت و بخش کاریکاتور به حامیان پشت‌پرده این جریان افراطی می‌پرداخت.

شجاعی ادامه داد: اکنون از میان برگزیدگان نمایشگاه کاریکاتور داعش، 60 اثر را انتخاب کردیم تا در سه شهر سوریه از جمله «حلب» در معرض دید عموم قرار گیرد. آثار انتخابی عموما افشاگر ماهیت صهیونیستی داعش هستند و اشاره مستقیم به این موضوع دارند.

مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری افزود: برپایی نمایشگاه کاریکاتور داعش را در سوریه،اقدامی موثر در بالابردن روحیه مردمان این کشور است و انسان‌های آزاده جهان همراهی خود را با مردم سوریه و عراق در مبارزه با داعش ابراز می‌کنند و برپایی نمایشگاه کاریکاتور داعش، جلوه‌ای از این همراهی است.

این عکاس باسابقه درباره دیگر اهداف خود از سفر به سوریه عنوان کرد: قبلا از حلب و خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها عکاسی کردم، امیدوارم بتوانم آنها‌ را تکمیل کنم و معتقدم عکاسی از مردم مظلوم سوریه، روحیه‌بخش و اثرگذار است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها