
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در مصاحبهای گفت که عربستان باید از ایران و ملتهای یمن و قطر عذرخواهی کند.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتوگو با شبکه خبری المیادین گفت: پیروزیهایی که در عراق حاصل شده نشان از قدرت نظامی است که این کشور دارد.
وی درباره همه پرسی استقلال در کردستان عراق گفت: امیدواریم که این همه پرسی در موعد مقرر برگزار نشود و ایران این همه پرسی در اقلیم کردستان را تقسیم وحدت عراق می داند. تقسیم عراق خطای فاحشی بوده و این همه پرسی پیامدهای خطرناکی را برای منطقه به همراه خواهد داشت که ما مخالف آن هستیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه این مصاحبه گفت: عربستان باید از ایران، سوریه و بحرین عذرخواهی کند و اگر این اقدام را انجام ندهد خواهان بهبود روابط نیست. عربستان همچنین باید از ملتهای یمن و قطر نیز عذرخواهی کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با حجتالاسلام مصباحی مقدم دکتر پیغامی و دکتر صمصامی مطرح شد