به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، طی احکام جداگانه ای خانم دکتر معصومه ابتکار را به عنوان «معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده»، خانم دکتر لعیا جنیدی را به عنوان «معاون حقوقی رییس جمهور» و خانم شهیندخت مولاوردی را به عنوان «دستیار رییس جمهور در امور حقوق شهروندی» منصوب کرد.
رییس جمهور در این احکام جداگانه، توفیق در خدمت به اسلام و ملت شریف ایران با رعایت اصول قانونمداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید را از خداوند بزرگ برای این دو معاون و دستیار خود مسألت کرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سركار خانوم مولاوردی حداقل در این دوره 4 ساله زحمت بكشید و در مورد كم كردن زمان بازنشستگی خانم ها تلاش بفرمایید تا دعای خیر زنان شاغل همیشه پشت سرتون باشه و حداقل بتونیم بگیم یه خانوم حركت بزرگی برای همنوعان خودش انجام داده مطمئن باشید با انجام این كار خیلی از خانوم ها میتونن از زندگی بعد از بازنشستگی لذت ببرند .