امیر قطر به دبیرکل سازمان ملل نامه داد

امیر قطر در نامه‌ای به دبیر کل سازمان ملل به تشریح برخی مسائل منطقه‌ای پرداخت.
کد خبر: ۱۰۵۶۱۷۶

تمیم بن حمد ‌آل‌ثانی نامه‌ای به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد ارسال کرد که از سوی علی بن فطیس المری دادستان کل قطر تحویل شد.

خبرگزاری قطر (قنا) با اعلام این خبر افزود که در این نامه به پاره‌ای از مسائل دارای اهتمام مشترک قطر و سازمان ملل پرداخته شده است.

به جزئیات این نامه اشاره‌ای نشده است اما ارسال این نامه در حالی است که قطر تحرکات دیپلماتیک برای محکوم کردن محاصره تحمیلی بر این کشور از سوی چهار کشور عربستان، امارات، بحرین و مصر را آغاز کرده و علاوه بر آن فشارهای بین‌المللی بر این کشورها و محکومیت آنها به دلیل مشکلاتی که در نتیجه این محاصره به‌وجود آورده‌اند، بیشتر شده است.

مقامات قطر اعلام کرده‌اند که به نهادهای بین‌المللی جهت محاکمه عاملان هک خبرگزاری قطر شکایت کرده و از تمامی ابزارهای ممکن برای محاکمه آنها استفاده خواهند کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها