در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
پرسپولیسیها فصل قبل هم در همین کشور اردو زدند و جالب اینجاست که از این اردو خاطره خوبی ندارند! در همان اردو بود که دو بازیکن اوکراینی به نام پریموف و پلی یانسکی به عضویت پرسپولیس در آمدند.
دو بازیکنی که چندان به کار تیم نیامدند و بدون کارآیی لازم، فقط خرج روی دست باشگاه گذاشتند! حضور بعضی افراد در اردوی سال قبل و ارتباط آنها با جذب بازیکنان اوکراینی و بعضی مسائل دیگر از جمله مسائل جنجالی اردوی اوکراین باعث شد تا برانکو مجبور شود فشار زیادی را بابت این اتفاقات و رضایت دادن به جذب بازیکنان اوکراینی تحمل کند. اما همه این حرف و حدیثها باعث نشد که امسال پرسپولیس جای دیگری را برای اردو انتخاب کند.
با تصمیم برانکو آنها اواسط هفته آینده باز هم برای اردوی پیشفصل به اوکراین میروند. این بار اما پرسپولیس تیمش را بسته و بعید است بازیکنی به ترکیب این تیم اضافه شود!
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: