
به گزارش جام جم آنلاین از العالم، گروه تروریستی داعش همچنین کارت هایی موسوم به کارت ورود به بهشت را در غرب این استان پخش کرد.
این منبع اعلام داشت: گروه تروریستی داعش به دلائل نامشخصی نماز و خطبه روز جمعه را در مساجد بخش تلعفر (60 کیلومتری غرب نینوا) لغو کرد.
وی افزود: داعش از سه سال پیش که بر این بخش تسلط یافته برای اولین بار است دست به چنین اقداماتی می زند.
این منبع که خواست نامش فاش نشود،گفت:داعش با پخش برگه کوچکی میان عناصر خود به آنان نوید داده که در صورت کشته شدن در درگیری های نظامی، وارد بهشت شده و از حوری های بهشتی بهره مند می شوند.
یگان هایی از ارتش عراق و نیروهای امنیتی با پشتیبانی جنگنده های ارتش پس از اعلام ساعت صفر توسط حیدر العبادی فرمانده کل نیروهای مسلح در تاریخ 17 اکتبر 2016؛ به بازپس گیری موصل ( مرکز استان نینوا در شمال عراق) از چنگ داعش ادامه می دهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد