در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین ، خانواده پایهگذار بخش مهمی از سرنوشت انسان است و در تعیین سبک و خط مشی زندگی آینده، اخلاق، سلامت و عملکرد فرد در آینده نقش مهمی بر عهده دارد.
عواملی چون شخصیت والدین، سلامت روانی و جسمانی آنها، شیوههای تربیتی اِعمال شده در داخل خانواده، شغل و تحصیلات والدین، محل سکونت خانواده، حجم و جمعیت خانواده، روابط اجتماعی خانواده و مولفههای فراوان دیگری در خانواده وجود دارند که شخصیت فرزند، سلامت روانی و جسمانی او، آینده شغلی، تحصیلی، اقتصادی، سازگاری اجتماعی و فرهنگی، تشکیل خانواده او و غیره را تحت تأثیر قرار میدهند.
همانطوری که روانشناسان معتقدند سالهای اولیه کودکی نقش بسزایی در رشد شخصیت و آینده او دارد. بیشتر شناخت کودک از خود، اطرافیان و محیط در این دوران شکل میگیرد. میزان سلامت جسمانی و روانی کودک بسته به ارتباطی است که خانواده با وی دارد و تا چه حد تلاش میکند نیازهای او را برآورده سازد.
حال تصور کنید کودکانی در این سنین علیرغم بهرهمند بودن از نعمت پدر و مادر، در مقام عمل، آنها را در کنار خود ندارند. این کودکان چون به مانند فرزندان یتیم دیده نمیشوند بنابراین از لحاظ عاطفی و روانی در خانواده تأمین نمیشوند و به انواع مشکلات مبتلا میشوند.
آری! این کودکان پدر و مادر دارند اما والدینشان به هر دلیلی توان اداره کردن این آیندهسازان کشور را ندارند. توجه به امور خانوادههای نیازمند همواره از اهمیت خاصی برخوردار است؛ بهویژه کودکانی که به دلایل مهمی از قبیل زندانی بودن، سالمندی، بیماریهای سخت، از کار افتادگی و ... از حضور پدر و مادر محروم هستند.
طرح محسنین با هدف حمایت مالی از کودکان با سرپرست ناتوان شروع شد.
طرح محسنین با هدف حمایت از این کودکان و با حمایت کمیته امداد امام (ره) درصدد است از مردم خیّر کشورمان که علاقهمند به مشارکت در طرح مذکور هستند، ثبت نام کرده و مقدمات حمایت از این کودکان را فراهم آورد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت