حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایرنا، محمدجواد ظریف که به نروژ رفته است، دیروز در فرودگاه اسلو در جمع خبرنگاران افزود: من در چند هفته اخیر، دو بار پیامهایی را به صورت کتبی برای خانم فدریکا موگرینی ارسال کردم و در آنها در مورد بدعهدیهای ایالات متحده و تاثیری که سیاستهای مخرب این کشور در زمینه برجام دارد، توضیح دادم. وی ادامه داد: همچنین در یک جلسه کمیسیون مشترک که یکی ، دو ماه قبل برگزار شد، در این زمینه بحث شد و در جلسه آینده کمیسیون مشترک نیز این موضوع بحث خواهد شد.
ظریف یادآور شد: روند اجرای برجام با توجه به اینکه هم ایران و هم کشورهای اتحادیه اروپا متعهد به اجرای برجام هستند، به صورت طبیعی پیش میرود.
وی ادامه داد: کارشکنیها و بدعهدیهای ایالات متحده بحث جدیدی نیست، ما نیز با آمریکا ارتباط اقتصادی چندانی بجز موضوع خرید هواپیما نداشتیم که آن موضوع هم بهرغم کارشکنی آمریکا در حوزههای دیگر بخوبی پیش رفته است.
ظریف یادآور شد: کارشکنیها اگر به حدی برسد که براساس تشخیص هیات نظارت نیاز به واکنش داشته باشد، حتما با واکنش ما مواجه خواهد بود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....