رئیس کمیته مسابقات لیگ برتر حرف‌های برانکو را رد کرد

تیم ملی قبل از شروع لیگ اصلا اردو ندارد!

فتاحی، رئیس کمیته مسابقات لیگ برتر می‌گوید اطلاعاتی که برانکو درباره اردوی تیم ملی پیش از شروع لیگ برتر دارد، اشتباه است. او در این باره به جام‌جم ورزشی توضیحاتی می‌دهد.
کد خبر: ۱۰۳۸۶۷۱

آقای فتاحی مصاحبه آخر برانکو را خوانده‌اید؟

نه، متاسفانه نخوانده‌ام.

از ایشان پرسیده‌اند برنامه تیم ملی با تمرینات پیش از فصل پرسپولیس تداخل دارد و این مساله باعث شده او واکنش منفی نشان دهد. برانکو بار دیگر گفته است بازیکنان متعلق به تیم ملی هستند. آیا تیم ملی پیش از شروع فصل جدید لیگ اردو دارد؟

تیم ملی روز 22 خرداد مقابل ازبکستان بازی می‌کند و ان‌شاءالله به جام جهانی صعود می‌کند. ما پس از آن دیگر اردویی نخواهیم داشت تا قبل از بازی کره جنوبی و سوریه.

یعنی قبل از شروع لیگ، تیم ملی اردویی ندارد؟

نه برای چه باید داشته باشد؟

یعنی به برانکو اطلاعات غلط داده‌اند؟

من نمی‌دانم، ولی تا جایی که بنده در جریان هستم و از ریز برنامه‌ها خبر دارم، تیم ملی ایران تا اواخر مردادماه اردویی نخواهد داشت و تازه پس از آن برای بازی سوریه و کره جنوبی استارت می‌زند.

تیم ملی 9 و 14 شهریور با کره و سوریه بازی دارد. اردو دقیقا از چه زمانی خواهد بود؟

ببیند برنامه‌ریزی این شکلی است که تیم ملی زمانی به اردو می‌رود که ما 4 یا 5 هفته از رقابت‌های لیگ برتر را برگزار کرده‌ایم. از اوایل مرداد ماه لیگ بعدی استارت می‌خورد.

5 مرداد؟ البته آقای بهاروند رئیس سازمان لیگ گفتند که احتمال دارد یک هفته دیرتر رقابت‌ها شروع شود. اصلا بحث از همین جا شروع شد. بعضی‌ها می‌گفتند احتمالا به خاطر اردوی تیم ملی لیگ به تعویق می‌افتد.

هنوز برنامه قطعی اعلام نشده است ولی منظور آقای بهاروند دقیقا این نبوده. همان طور که گفتم، تیم ملی برنامه‌ای ندارد و از 28 مرداد برای بازی با کره جنوبی و سوریه استارت می‌زند. اگر سال گذشته هم کی‌روش قبل از لیگ درخواست اردو کرد، به خاطر نتیجه‌ای بود که در بازی با سوریه رقم خورد. ایشان احساس نگرانی کرد و گرنه قبل از لیگ برنامه‌ای ندارند.

سال گذشته هم مشکلاتی بین شما و آقای برانکو بر سر همین مسائل ایجاد شد.

بله البته من با ایشان خصوصی صحبت کردم چون معتقدم مقصر او بود. همان موقع ما با چهار تیمی که در لیگ قهرمانان حضور داشتند جلسه گذاشتیم. آقای برانکو و منصوریان هم بودند. همه اردوها را تائید کردند ولی بعدش آقای برانکو موضعگیری کرد. همان موقع تمام رقبای ما هم اردو گذاشتند. در نهایت هم که هر دو اردوی تیم ملی لغو شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها