طبق نتایج یک مطالعه جدید، نوشیدن قهوه بیشتر در روز ریسک ابتلا به شایع‌ترین نوع سرطان ابتدایی کبد را کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۱۰۳۸۵۹۱

به گزارش مهر، محققان دانشگاه ساوتهمپتون انگلستان دریافتند؛ نوشیدن یک فنجان قهوه بیشتر در روز با کاهش 20 درصدی ابتلا به HCC و دو فنجان بیشتر با کاهش 35 درصدی ابتلا به این بیماری همراه است و نوشیدن بیش از پنج فنجان قهوه این خطر را نصف می‌کند. ترکیب مولکول‌های یافت شده در قهوه دارای خواص آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب، ضدسرطان و سایر خواص مفید دیگری است که دانشمندان معتقدند موجب کاهش ریسک بیماری مزمن کبدی و سرطان کبد در افراد مصرف‌کننده قهوه می‌شود.

محققان با بررسی داده‌های 26 مطالعه قبلی که شامل بیش از 5/2میلیون شرکت‌کننده بوده است، خطرات مرتبط با ابتلا به HCC را برای نوشیدن بین یک و پنج فنجان قهوه کافئین‌دار در روز ارزیابی کردند.

بیماری HCC دومین علت مرگ ناشی از سرطان در جهان است چرا که تشخیص آن ضعیف بوده و دارای فراوانی ابتلای بالا بخصوص در چین و آسیای جنوب شرقی است و در افرادی که در حال حاضر از بیماری مزمن کبدی رنج می‌برند بروز می‌کند.

طبق پیش‌بینی‌ها، تا سال 2030، شمار موارد ابتلای جدید در سال تا 50 درصد افزایش یافته و به بیش از 2/1میلیون نفر خواهد رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها