لیرشاه به روایت اکبرزنجانپور

اکبر زنجانپور قصد دارد، تمرین‌های نمایش لیرشاه را در سال جاری آغاز کند و این اثر نمایشی را بهار سال 97 روی صحنه ببرد.
کد خبر: ۱۰۳۵۴۹۲

اکبر زنجانپور، کارگردان و بازیگر پیشکسوت تئاتر ایران که زمستان سال 95 نمایش باغ آلبالو را در تالار وحدت به صحنه برد، درباره فعالیت جدید خود در زمینه کارگردانی تئاتر به مهر گفت: قصد دارم برای بهار سال 97، نمایش لیرشاه را روی صحنه ببرم و آن را برای اجرا در سالن سمندریان به تماشاخانه ایرانشهر پیشنهاد داده‌ام.

وی با اشاره به این‌که تصمیمش برای به صحنه بردن لیرشاه قطعی است، اظهار کرد: در این اجرا باید بازیگران حرفه‌ای و درجه یک حضور داشته باشند. البته اکثر بازیگران حرفه‌ای درگیر پروژه‌های مختلف هستند، اما سعی می‌کنم با تشکیل گروه بازیگری مدنظر، تمرین‌های نمایش لیرشاه را در سال جاری آغاز کنم.

این هنرمند عرصه تئاتر درباره دراماتورژی نمایشنامه لیرشاه برای این اجرا توضیح داد: برای اجرای نمایش لیرشاه نگاهی امروزی داریم. خیلی مایلم نمایش در حالت سیرک اجرا شود، زیرا یکی از شخصیت‌های اصلی این نمایش دلقک است و می‌توان شخصیت‌های این نمایشنامه را در این فضا در نظر گرفت.

زنجانپور پیش از این نمایش‌های متعددی نظیر دشمن مردم، گوریل پشمالو، سیر طولانی روز در شب، ایوانف، دایی وانیا و باغ آلبالو را به صحنه برده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها