در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در این دستورالعمل بر ضرورت توجه ویژه به نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی در محلهای برگزاری مراسم، توجه ویژه به کنترل روغن در تهیه و طبخ غذا بخصوص شیرینیهای سنتی ازجمله زولبیا و بامیه، توجه ویژه به میزان نمک مصرفی در غذا، استفاده از نمک تصفیه شده یددار و عدم استفاده از سنگ نمک در تهیه غذا و نیز توجه ویژه به ایمنی مواد غذایی از جمله میزان، نوع نمک و میزان آن و نوع روغن و مواد اولیه سالم مورد استفاده در تهیه غذا تاکید شده است.
براساس این دستورالعمل، رعایت بهداشت فردی دستاندرکاران مواد غذایی (خوراکی و آشامیدنی) و نیز استفاده از ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی یا آلومینیومی ضروری است. / جامجم
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: