دکتر علی اکبر سیاری، معاون بهداشت وزارت بهداشت، دستورالعمل بهداشت محیط در مراسم معنوی ماه مبارک رمضان را به معاونت بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرد.
کد خبر: ۱۰۳۳۴۴۷

در این دستورالعمل بر ضرورت توجه ویژه به نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی در محل‌های برگزاری مراسم، توجه ویژه به کنترل روغن در تهیه و طبخ غذا بخصوص شیرینی‌های سنتی ازجمله زولبیا و بامیه، توجه ویژه به میزان نمک مصرفی در غذا، استفاده از نمک تصفیه شده یددار و عدم استفاده از سنگ نمک در تهیه غذا و نیز توجه ویژه به ایمنی مواد غذایی از جمله میزان، نوع نمک و میزان آن و نوع روغن و مواد اولیه سالم مورد استفاده در تهیه غذا تاکید شده است.

براساس این دستورالعمل، رعایت بهداشت فردی دست‌اندرکاران مواد غذایی (خوراکی و آشامیدنی) و نیز استفاده از ظروف یک‌بار مصرف بر پایه گیاهی یا آلومینیومی ضروری است. / جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها