در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گزارشی که بتازگی توسط این وزارتخانه منتشر شده است، بهطور خلاصه در سال 2016 ارزش محصولاتی مانند جوجههای گوشتی، تخممرغ، بوقلمون و همچنین مرغ را 7/38 میلیارد دلار تخمین زده شده است. این عدد که سال 2015 حدود 1/48 میلیارد دلار بود، کاهشی 20 درصدی را نشان میدهد. در مجموع، 67 درصد سهم تولید محصولات عرصه طیور مربوط به جوجههای گوشتی است، 17 درصد برای تخممرغ، 16 درصد بوقلمون و کمتر از یک درصد برای مرغ در نظر گرفته میشود.
بنابراین گزارش، ارزش تولید جوجههای گوشتی در سال 2016 به 9/25 میلیارد دلار رسیده که 10درصد نسبت به سال قبل از آن افت داشته است، در حالی که کل تولید جوجههای گوشتی در سال 2016 به 76/8 میلیارد قطعه رسید که یک درصد نسبت به سال 2015 افزایش را نشان میدهد، البته جمع وزن زنده جوجههای گوشتی نیز با افزایش 2درصدی نسبت به 2015 در سال گذشته بیش از 24 هزار تن بوده است.
ارزش تولیدات بوقلمون آمریکا در سال گذشته میلادی با افزایش 8 درصدی نسبت به 2015 به 18/6 میلیارد دلار رسیده و تعداد آن بیش از 244 میلیون قطعه بوده که رشدی 5 درصدی را نسبت به 2015 نشان میدهد.
ارزش گوشت مرغ نیز در سال میلادی گذشته 9/84 میلیون دلار برآورد میشود که 18 درصد سقوط را نسبت به 2015 تجربه کرده است (ارزش گوشت مرغ تولیدشده در سال 2016 حدود 103 میلیون دلار بود). در حالی که تولید 206 میلیون قطعهای مرغ در سال 2016 نشان از رشد 5 درصدی تولید نسبت به سال قبل از آن دارد. درباره ارزش تخممرغ آمریکا نیز افت قابل توجهی صورت گرفته است، بهطوری که این عدد با 52 درصد کاهش نسبت به 2015 از 6/13 میلیارد دلار به 48/6 میلیارد دلار رسید. اگرچه تولید این محصول 5درصد افزایش داشته و از 2/97 میلیارد تخممرغ به 2/1 میلیارد رسیده است، اما ارزش آن نسبت به سال ماقبل کاهش قابل توجهی را نشان میدهد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم