به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دویچه وله، چین در ادامه تقویت نیروی دریایی خود اولین ناو هواپیمابر ساخت این کشور را به آب انداخت. چین با این اقدام تلاش خود برای تبدیل شدن به قدرتی بزرگ در آبهای بینالمللی را به نمایش گذاشت.
در تلویزیون دولتی چین تصاویری به نمایش گذاشته شد که مراحل ساخت این ناو در بندر دالیان را نشان میداد. چین میگوید، طراحی این ناو که به پرچمهای سرخ مزین شده در این کشور انجام شده است.
اما کارشناسان نظامی میگویند، زمان لازم است تا این ناو به طور کامل تجهیز شود و دست کم تا سال ۲۰۲۰ طول خواهد کشید تا این ناو به بهرهبرداری برسد.
جمهوری خلق چین در سال ۱۹۹۸ یک ناو هواپیمابر دست دوم را از اوکراین خریداری و تجهیز کرد.
همسایگان چین به تقویت نیروی دریایی این کشور با نگرانی مینگرند. کشور جزیرهای تایوان که چین به آن به مثابه استانی از آن خود مینگرد میگوید، پکن در حال ساخت یک ناو هواپیمابر دیگر است.
دولت چین در حال مدرنسازی نیروهای رزمی کشور است تا توان نظامی خود را در خارج از کشور بهبود ببخشد. همزمان ادعاهای این کشور در مورد دریای جنوبی چین به مرور قدرت بیشتری میگیرد.
برونئی، مالزی، فیلیپین، ویتنام و تایوان نیز ادعای مالکیت بخشهایی از این دریا را دارند. پیشبینی شده که این دریا حاوی ذخایر عظیمی از نفت و گاز باشد.
علاوه بر آن، برنامه اتمی کره شمالی و قدرتنماییهای این کشور منزوی نیز تنشها در این منطقه را بالا برده است.
از آخرین تحولات، اعزام یک زیردریایی اتمی و ناوگروه آمریکا به آبهای شبهجزیره کره و ارسال نخستین تجهیزات سامانه ضد موشکی تاد ایالات متحده به کره جنوبی را میتوان نام برد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»