عامل تیراندازی مرگبار اراک اعدام شد

مرد 26 ساله که در پی انتقام‌گیری خونین شش نفر را در شهر اراک با شلیک گلوله از پای در آورده بود ، به دار مجازات آویخته شد .
کد خبر: ۱۰۱۹۲۱۰

به گزارش جام‌جم، متهم 26 ساله سابقه‌دار که عباس نام داشت، 12 دی سال گذشته با سپردن وثیقه 200میلیون تومانی از زندان شهر اراک مرخصی گرفت و بیرون آمد. او در اقدامی هولناک و به قصد انتقام‌گیری از دو خانواده،‌ بامداد چهارشنبه 22 دی سال گذشته با تیراندازی جان شش نفر را گرفت و سه نفر را روانه بیمارستان کرد. متهم بعد از این جنایت‌ها تحت تعقیب پلیس قرار گرفت. بررسی‌ها نشان می‌داد این متهم جوان سال گذشته در جریان به قتل رسیدن مردی در یکی از محله‌های شهر اراک همراه دو نفر دیگر بازداشت شده بود. ماموران با توجه به سوابق متهم و در اختیار داشتن عکس او، مکان‌هایی راکه احتمال حضور او می‌رفت، زیر نظر گرفتند. مشخصات او نیز در اختیار پلیس شهرهای اطراف قرار گرفت. بعد از 12 ساعت تلاش، ماموران اداره آگاهی اراک عامل جنایت را که قصد داشت به تهران فرار کند، بازداشت کردند. او بعد از بازسازی صحنه قتل روانه زندان شد.

پرونده وی به شعبه اول دادگاه کیفری استان مرکزی ارسال و او 22 دی همان سال در وقت فوق‌العاده محاکمه و به اتهام مباشرت در شش فقره قتل عمد به شش بار قصاص نفس در منطقه شهرک علی‌‌بن ابی‌طالب(ع) محکوم شد. با گذشت سه ماه از این جنایت مرد اعدامی بامداد پنجشنبه 24 فروردین امسال همراه ماموران محافظ از زندان برای اجرای حکم به کوی امام علی(ع) اراک منتقل شد. مردم ازصبح درمحل اجرای حکم حاضر شده بودند. بعد از قرائت حکم قصاص متهم، طناب زردرنگ بر گردن مرد اعدامی آویخته شد و چند لحظه بعد اهرم جرثقیل بالا رفت و زمانی که پایین آمد، مجازات قصاص اجرا شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها