جام جم آنلاین: پلیس شارجه اعلام کرد جنازه یک زن اوکراینی که به طرز اسراسر آمیزی به قتل رسیده ، چهارشنبه هفته گذشته در اپارتمان محل سکونتش کشف کرده است.
کد خبر: ۱۰۱۸۶۵
به گزارش گلف نیوز هویت این زن اوکراینی تشخیص داده شده و پلیس نام او را نتالیا دراکینا معرفی کرده است.
پرونده قتل این زن اوکراینی برای بررسی به شعبه بازپرسی جنایی شارجه فرستاده شده و پلیس تحقیقات اولیه را برای شناسایی قاتل یا قاتلین اغاز کرده است.
بر همین اساس و به دستور بازپرس این پرونده ، فردی به نام آنتونی که شوهر نتالیا است به عنوان اولین مظنون دستگیر و تحت بازجویی قرار گرفته است.
آنتونی اولین بار پلیس را در جریان مرگ همسرش قرار داده بود. او به پلیس گفت وقتی وارد اپارتمانشان در منطقه المجاز شده با جنازه کاملا سوخته همسرش روی تخت مواجه شده است. به گفته پلیس تمام بدن زن اوکراینی ، به همراه قسمتی از تخت سوخته اما شگفت اینکه بخشهایی از تخت کاملا سالم بوده است.
یک پاکت سیگار نیز در کف اتاق توسط پلیس کشف شده که شاید بتواند نشانه یا سرنخی از قاتل باشد.
آنتونی به پلیس گفت که روابط او با همسرش فوق العاده خوب بوده و او از مرگ او شوکه شده است.