فیلمسازی ایتالیایی‌ها پس از 50 سال در ایران

فیلم «درست شبیه پسر من» اولین فیلم ایتالیایی در 50 سال اخیر خواهد بود که بخشی از آن در خاک ایران مقابل دوربین می‌رود.
کد خبر: ۱۰۱۷۷۳۲

فیلم «درست شبیه پسر من» به کارگردانی کاستانزو کواتریگلیو که محصول مشترک سینمای ایتالیا، بلژیک و کرواسی است و پیش از این بخش‌هایی از آن در ایتالیا فیلمبرداری شده، روایتگر داستان نوجوان افغانی است که از دست جنگ داخلی و طالبان فرار می‌کند.

این فیلم که به زبان‌های ایتالیایی، انگلیسی و فارسی ساخته می‌شود، قرار است 30درصد از داستان خود را در شهر ورامین و همچنین دو روستای سنگان و برغان مقابل دوربین ببرد تا اولین فیلم بلند داستانی سینمای ایتالیا باشد که از دهه 1960 تاکنون در ایران فیلمبرداری می‌شود. کمپانی فیلمسازی Ascent ایتالیا و کمپانی ایرانی Tangerine Film از جمله تهیه‌کنندگان این فیلم و وزارت فرهنگ ایتالیا نیز ازجمله حامیان آن است.

آندرا پاریس تهیه‌کننده کمپانی ایتالیایی سازنده این فیلم در این باره گفت: از لحاظ اداری کار ساده‌ای نداشتیم، صنعت سینمای ایران بخوبی توسعه یافته اما درهای آن خیلی برای تولیدات خارجی باز نیست. شش ماه طول کشید تا تمامی مجوزهای لازم را دریافت کنیم. فیلمبرداری در ایران برای ما بسیار حیاتی بود، چرا که ایران تنها کشور امنی است که جمعیت قابل ملاحظه‌ از پناهندگان افغان در آن زندگی می‌کنند.

فیلم «درست شبیه پسر من» داستان نوجوانی به نام اسماعیل است که از دست آزار و شکنجه یکی از اقلیت‌های قومی در افغانستان فرار می‌کند. او که حالا مردی بالغ است در ایتالیا زندگی می‌کند، اما زمانی که درمی‌یابد ممکن است مادرش هنوز زنده باشد همه چیز برایش تغییر می‌کند./ ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها