«رستاخیز» مهمان ویژه جشنواره «نهج» در کربلا

فیلم سینمایی «رستاخیز» ساخته احمدرضا درویش مهمان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم «نهج» شد و لوح تقدیر و نشان این دوره از جشنواره را از آن خود کرد.
کد خبر: ۱۰۱۶۷۲۵

به گزارش فارس،‌ سومین جشنواره بین‌المللی فیلم نهج با حضور فیلم‌های مستند، داستانی و انیمیشن از 14 فروردین 96 به مدت چهار روز در شهر کربلا برگزار شد. در این جشنواره منتخب آثار برگزیده کشورهایی از عراق، انگلستان، مصر، برزیل، هند، ایتالیا، آلمان، استرالیا و ایران به نمایش و داوری گذاشته شد و فیلم سینمایی «رستاخیز» ساخته احمدرضا درویش به‌عنوان مهمان ویژه در آخرین روز جشنواره به نمایش درآمد و مورد استقبال قرار گرفت.

دکتر سید حیدر، مدیر شبکه تلویزیونی کربلا و دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم نهج در مراسم اختتامیه این جشنواره ضمن ارج‌گذاری بر آوازه جهانی سینمای ایران، لوح تقدیر و نشان ویژه سومین جشنواره بین‌المللی فیلم نهج را به احمدرضا درویش، کارگردان فیلم رستاخیز اهدا کرد.

فیلم رستاخیز در سی و دومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در 11 بخش نامزد دریافت سیمرغ بلورین بود و در نهایت در هشت بخش از جمله بهترین فیلم و بهترین کارگردانی، برنده سیمرغ بلورین شد.

رستاخیز تاکنون در چند جشنواره کشور عراق به نمایش درآمده و جوایزی را از آن خود کرده که از میان آنها می‌توان به بهترین فیلم در جشنواره بین‌المللی «فیلم بغداد» 2015، بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در جشنواره بین‌المللی «فیلم بغداد» 2015، جایزه ویژه بهترین کارگردانی در جشنواره بین‌المللی فیلم «غدیر» در شهر نجف 2016 و لوح تقدیر و نشان ویژه سومین جشنواره بین‌المللی فیلم نهج در شهرکربلا 2017 اشاره کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها