خوراکی سالم بخورید، سلامت باشید

به سالاد کاهو نمک نزنید،‌ تنها هنگام سرو به آن نمک بزنید. نمک، تازگی و طراوت کاهو را گرفته و برگ‌های آن را سخت و زمخت می‌کند.
کد خبر: ۱۰۱۰۸۶۷

پسته یکی از اعضای مهم و ثابت آجیل عید ایرانی است. میزان پتاسیم آن با این جثه کوچک برابر با پتاسیم پرتقال است.

هندوانه آنتی‌اکسیدانی به نام لیکوپن دارد که رادیکال‌های آزاد و مضر را از بین برده و از وقوع سکته قلبی جلوگیری می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

«جام‌جم» در گفت‌وگو با رئیس مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس آسیای غربی و مرکزی یونسکو بررسی کرد

میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

نیازمندی ها