حق با شماست

وزارت راه، زمینم را مفت گرفت

چمنی از کرمانشاه: وزارت راه و شهرسازی برای ساخت بزرگراه زمینم را تصرف کرد و قرار شد خسارت وارده را جبران کند ولی بعد از گذشت سه سال هنوز خبری از پرداخت خسارت نیست.
کد خبر: ۱۰۰۹۳۲۳

در روز درختکاری به ما نهال ندادند!

طاهری وفا از شهریار: چرا اخیرا در شهریار قطع درختان و فعالیت کارخانه‌های شن و ماسه افزایش پیدا کرده است و جالب‌تر این‌که در روز درختکاری به مردم نهال برای کاشت ندادند.

پاسخ به یک پیام

در پی درج پیامی در 3 اسفند ماه تحت عنوان «خط 4 مترو در آستانه انفجار جمعیت» مشاور مدیرعامل و مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل مترو تهران با ارسال نمابری اعلام کرد: در ساعات خاصی که ازدحام غیرمترقبه‌ای در خطوط مترو به‌وجود آید با اعزام قطارهای فوق‌العاده و به‌کارگیری روش‌های بهینه ترافیکی از جمله اعزام قطار خالی از مبدا و مسافرگیری از ایستگاه‌های بسیار شلوغ وسط مسیر، اقدام به مدیریت و جابه‌جایی مسافران در مسیرهای مورد نظر می‌نماید. این شرکت همچنین برای روزهای پایانی سال برنامه‌های ویژه‌ای متناسب با افزایش حجم سفرهای درون‌شهری تدارک دیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها