اثری از برشت در تالار حافظ

امیر دژاکام قصد دارد‌ نمایش صعود مقاومت پذیر آرتور و اویی،‌ اثر برتولت برشت را از فروردین 96 در تالار حافظ روی صحنه ببرد.
کد خبر: ۱۰۰۸۷۷۴

امیر دژاکام درباره جدیدترین فعالیت تئاتری خود به مهر گفت: در حال تمرین نمایش صعود مقاومت‌پذیر آرتور و اویی، اثر برتولت برشت به همراه اعضای گروه ماهان هستیم و قرار است این نمایش را بهار سال 96 در تالار حافظ به صحنه ببریم. به گفته او، این نمایشنامه درباره موضوعات اقتصادی است و به موضوع رشوه، فساد اقتصادی، وام‌های دروغین و ساخت پروژه‌های دروغین می‌پردازد و نگاهی به روی کار آمدن هیتلر و قدرت گرفتن آلکاپون دارد.

دژاکام درباره بازیگران این اثر نمایشی گفت: در این اثر نمایشی، بازیگران گروه تئاتر ماهان ازجمله امیر کربلایی‌زاده، بهرام ابراهیمی، تینو صالحی، نرگس محمدی، حمید فلاحی، ملیحه کیا و شهره رعایتی به ایفای نقش می‌پردازند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها