پلنگ جویبار می‌خواهد تلافی کند

پاشنه آشیلم را برداشتم که برگردم

رضا یزدانی، بعد از ناکامی در دو المپیک و درحالی که سنش بالا رفته، می‌خواهد برگردد و تلافی کند. وی عمل موفقیت‌آمیز پاشنه آشیل داشته است؛ همان پاشنه آشیل که خیلی از مدال‌ها را از رضای کشتی ایران گرفت. اینک روزهای جدیدی برای پلنگ جویبار آغاز شده است و او نمی‌داند چه سرنوشتی در انتظارش است. رضا فقط دنبال یک چیز است: برگردم و دینم را به مردم ادا کنم.
کد خبر: ۱۰۰۸۷۰۷

او درباره عمل جراحی‌‌اش گفت: خدا را شکر، بالاخره این پاشنه را عمل جراحی کردم. عمل هم موفقیت‌آمیز بوده، اما دکترم گفته باید چند روز پایم در گچ باشد. دقیق نمی‌دانم چه مدت باید از میادین دور باشم، اما آن‌طور که دکتر می‌گفت، هفت هشت ماه نمی‌توانم ورزش کنم.

او با بیان این که دلش برای کشتی تنگ می‌شود، ادامه داد: دیوانه‌وار کشتی را دوست دارم، اما به قول پزشکم، اول باید کاملا خوب شوم. اگر بدنم سالم نباشد، نمی‌توانم کشتی بگیرم. با این حال حتی فکر کردن به این که دیگر کشتی نگیرم، برایم سخت است. اگر از خودم بپرسید، می‌گویم همان روزی که دکترم اجازه بدهد، کشتی خواهم گرفت. خوبی‌‌اش این است که از شر درد آشیل راحت شدم.

یزدانی چه برنامه‌ای برای آینده‌ دارد؟ آیا او دوباره کشتی می‌گیرد؟ خودش می‌گوید: نمی‌خواهم بی‌گدار به آب بزنم. چند ماه دیگر باید به آلمان برگردم تا دکتر معاینه نهایی را انجام بدهد. قرار شده یک کفش مخصوص برایم سفارش بدهند و تا چند ماه با آن راه بروم. خدا را شکر می‌کنم. هم پزشکم خوب بود و هم کادر درمانی. زودتر از آن چیزی که فکرش را می‌کردم به ورزش برمی‌گردم. من به مردم یک مدال بزرگ بدهکارم. نمی‌دانم در چه رقابتی می‌توانم این مدال را به آنها بدهم، اما باید دینم را به مردم ادا کنم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها