حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
سرهنگ محمدرضا آمویی، معاون اجتماعی پلیس کرمانشاه در این باره به میزان گفت: چندی پیش یکی از اراذل و اوباش معروف شهر کرمانشاه، کلیپهایی از قدرتنمایی همراه با تیراندازی را در بین شهروندان منتشر کرد.
وی ادامه داد: بررسیها نشان میداد این متهم سابقهدار که میلاد نام دارد، در 29تیر و 7 و 15 مرداد امسال در خیابانهای جمخانه، آریاشهر و جلیلی کرمانشاه اقدام به تیراندازی با سلاح غیرمجاز و اخلال در نظم عمومی کرده است.
آمویی افزود: این متهم 23 ساله پیش از این نیز به اتهام سرقت چند بار به زندان رفته بود. او حتی شهریور امسال و دوم دی با اقدام به تیراندازی و اخلال در نظم، با انتشار فیلمهایی در فضای مجازی برای اراذل و اوباش کرمانشاه، قدرتنمایی کرده بود.
وی گفت: متهم با انتشار این فیلمها باعث تشویش اذهان عمومی و ایجاد حس ناامنی در سطح استان شده بود. با توجه به فرار متهم، او تحت تعقیب پلیس بود و مدام مخفیگاه خود را در استانهای تهران، خوزستان و شهرستانهای کرج، ملارد، شهریار، شهر قدس و دزفول تغییر میداد.
آمویی ادامه داد: ماموران اداره پلیس امنیت عمومی استان کرمانشاه همچنان در تلاش برای یافتن و دستگیری وی بودند تا اینکه معلوم شد وی آخرین مخفیگاهش را که شهرستان دزفول بوده نیز ترک کرده و با خودروی سواری به سمت کرمانشاه در حرکت است. ماموران مسیر او را سد کردند و وی بازداشت شد.
در بازرسی از وی سلاحی هم کشف شد. با درخواست قضایی تصویر این شرور حرفهای بدون پوشاندن چهره در روزنامه چاپ میشود تا چنانچه افرادی از وی شکایت دارند به دادسرا مراجعه کنند یا با شماره 0832182295 (پلیس امنیت عمومی استان کرمانشاه) تماس بگیرند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....