علیرضا شریفی رئیس شبکه بهداشت و درمان ایلام با انتقاد از استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز در نانوایی‌ها اظهار کرد: ناراحتی گوارشی مردم ایلام به دلیل کیفیت نان‌ شهر است اما برخی به‌اشتباه منشأ این ناراحتی‌ها را آب شرب ایلام می‌دانند.
کد خبر: ۱۰۰۲۵۹۴

وی با بیان این‌که متأسفانه در برخی بازرسی‌ها از نانوایی‌های سطح شهر ایلام مقادیر قابل‌توجهی از مواد افزودنی غیرمجاز مانند جوهر قند و جوش‌شیرین مشاهده‌شده است، گفت: نان بی‌کیفیت منشأ بسیاری از بیماری‌های گوارشی و استخوانی است. معروف بسطامی، فرماندار ایلام نیز اظهار کرد: متأسفانه برخی نانوایی‌ها برای بالا بردن کیفیت نان‌ خود از مواد افزودنی غیرمجاز استفاده می‌کنند که لازم است بازرسی‌ها ا ز این نانوایی‌ها مستمر انجام و با افراد خاطی برخورد جدی شود. / ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها