به گزارش جام جم آنلاین، این بازار در زمینی به وسعت دوهکتار با مشارکت بخش خصوصی 300 میلیارد ریال سرمایه گذاری می شود. شهردار یاسوج در این مراسم گفت: ایجاد بازار سنتی حرکتی در راستای تامین حقوق شهروندی، ارتقاء شاخصهای گردشگری وتوریستی است.
محمدعلی جاوید افزود: ساخت این بازار به شهر یاسوج هویت گردشگری وتوریستی می دهد ومحلی برای ارائه صنایع دستی و تولیدات هنرمندان استانی است.
وی اظهار داشت: ساماندهی جمعه بازار و بازارهای روز که به هویت شهریاسوج خدشه وارد می کنند از جمله اهدافی است که در این پروژه دنبال می شود.
وی بیان کرد: برای این پروژه بخش خصوصی مشارکت کرده و شهرداری یاسوج از این پروژه حمایت و پشتیبانی می کند.
جاوید تصریح کرد: جمعه بازار فاقد ایمنی، فاقد هویت، استاندارد شهرسازی وپروانه کسب و پیشه بوده که با ساماندهی آن تحولی در ساختار اقتصادی فعالان صنوف مختلف ایجاد خواهد شد.
*اشتغال پایدار، محور توسعه است
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: اشتغال پایدار محور توسعه استان بوده که در این پروژه دنبال می شود.
موسی خادمی با تقدیر از سرمایه گذاری در این پروژه افزود: دولت و استانداری از پروژه هایی که به اشتغال، زیبایی شهر وحقوق شهروندی بینجامد پشتیبانی می کند.
وی با اشاره به اینکه جمعه بازار فاقد ایمنی و هویت اسلامی و شهروندی است تصریح کرد: اجازه نخواهیم داد در پروژه بازار بزرگ گردشگری حقوق شهروندان پایمال شود.
*بازار سنتی یاسوج یک الگوست
معاون پارلمانی رئیس جمهور هم گفت: بازار بزرگ گردشگری و سنتی یاسوج با نگاه معماری و ایرانی اسلامی به الگویی در کشور تبدیل خواهد شد.
حسینعلی امیری افزود: این بازار به اشتغال جوانان مک می کند.
وی اظهار داشت: حرکت رو به جلوی شهرداری یاسوج وهمدلی استانداری در ساخت این بازار باید به الگویی در کشور تبدیل شود.
فرماندار شهرستان بویراحمد هم گفت: شهر یاسوج از پتانسیل بالایی در بخش های گردشگری، توریستی برخورد بوده ونیازمند توجه دولت است.
محمدکاظم نظری افزود: وجود رودخانه های پرآب زمینه برای رونق گردشگری وتوریستی با کاربریهای اقامتی، پذیرایی و رفاهی فراهم کرده است.
وی اظهار داشت: درخصوص جمعه بازار، دولت نظارت جدی بر ساخت بازار بزرگ گردشگری خواهد کرد باید از ساماندهی جمعه بازار حمایت کنیم تا این معضل رفع شود.