معاون توسعه مدیریت استانداری مطرح کرد

گردشگری، از اولویت‌های توسعه اقتصادی اردبیل

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اردبیل یکی از اولویت‌های توسعه اقتصادی این استان را گردشگری عنوان کرد.
کد خبر: ۹۹۵۹۲۶

به گزارش مهر، اقبال عباسی در چهارمین دوره جشنواره زمستانی سرعین تصریح کرد: سه حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری اولویت‌های توسعه استان اردبیل هستند.

وی افزود: دولت به منظور حمایت از هر سه بخش برنامه‌های جدی تدارک دیده و بویژه از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در هر سه حوزه استقبال می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اردبیل با ذکر مثالی به اعطای تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی برای سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: حمایت‌ها در چند سال اخیر میزان سرمایه‌گذاری در استان را افزایش داده است.

به گفته عباسی در حال حاضر نگاه مثبتی برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بین ادارات اجرایی استان حاکم بوده و از هر گونه طرح سرمایه‌گذاری بویژه در سه محور اصلی توسعه استان استقبال می‌شود.

وی برگزاری جشنواره زمستانی سرعین و جشنواره‌های گردشگری در استان را فرصتی برای معرفی پتانسیل‌های گردشگری دانست و گفت: استان اردبیل برخوردار از پتانسیل‌های متعدد گردشگری است که در فرصت جشنواره‌ها می‌تواند معرفی شود.

*گردشگری سرعین، مقدم بر بسیاری از شهرهای شناخته شده کشور

بازیگر و مجری تلویزیون نیز در این مراسم گردشگری سرعین را مقدم بر بسیاری از شهرهای شناخته شده کشور عنوان و به ضرورت معرفی آن تأکید کرد.

به گزارش مهر، حسین رفیعی در چهارمین دوره جشنواره زمستانی سرعین تصریح کرد: شهر سرعین به دلیل برخورداری از آبگرم‌های متعدد یکی از قطب‌های کمتر شناخته شده گردشگری کشور است.

وی با اشاره به مسافرت‌های متعدد خود به این شهرستان اضافه کرد: لازم است قابلیت‌های کم‌نظیر این شهر در سطح ملی مطرح شود؛ چرا که به عنوان مثال مشابه آبگرم‌های معدنی سرعین در هیچ شهری در کشور وجود ندارد.

رفیعی با اشاره به سفر بسیاری از گردشگران برای استفاده درمانی از آبگرم‌های سرعین اضافه کرد: مردم این شهر به طور جدی خونگرم و مهمان‌نواز هستند و چنین ویژگی می‌بایست به عنوان یک امتیاز مورد توجه قرار گیرد.این بازیگر و مجری تلویزیون با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره‌ها فرصتی برای معرفی جاذبه‌های گردشگری مناطق مختلف کشور است، اضافه کرد: تکرار جشنواره زمستانی سرعین در سال‌های اخیر موجب شده بخشی از قابلیت‌های این شهرستان در سطح ملی معرفی شود.گفتنی است در این جشنواره نفیسه روشن و سروش جمشیدی از بازیگران تلویزیون، رحیم شهریاری خواننده موسیقی آذری و محمد یزدانی از مجریان مطرح کشوری به عنوان مهمانان ویژه جشنواره حضور داشتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها