طاهری: همه ما حامی تیم ملی هستیم

سرپرست باشگاه پرسپولیس با اعلام حمایت از تیم ملی فوتبال عنوان کرد همه باید کمک کنیم تا شرایط به سمتی برود که برای آینده فوتبال‌مان خوب باشد. علی‌اکبر طاهری که روز گذشته در دو جلسه مهم با نفرات ملی‌پوش پرسپولیس و همین‌طور رئیس فدراسیون فوتبال شرکت کرد، گفت: در صحبت‌هایی که با بازیکنان داشتم، به آنها گفتم با وجود این‌که باشگاه‌ها در جایگاه خود قرار دارند، اما همه ما برای یک مملکت هستیم و هدف ما سربلندی و موفقیت تیم ملی کشورمان است. از این‌رو عرق و تعصب خاصی به تیم ملی داریم. این عرق و تعصب باید هر روز بیشتر شود.
کد خبر: ۹۸۶۷۳۵

سرپرست باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: بعد از جلسه با بازیکنان خدمت تاج رسیدم تا هماهنگی‌های لازم در همه زمینه‌ها انجام شود، چراکه واقعا اتفاقاتی که رخ داده و اقداماتی که صورت گرفته در شأن ملت ما نیست. تاج هم از این اتفاقات بسیار ناراحت بود و قطعا با تصمیماتی که اتخاذ خواهد شد و درایتی که رئیس فدراسیون دارد، این مشکل حل می‌شود تا با به وجود آمدن تعامل بیشتر در آینده شاهد اتفاقات اینچنینی نباشیم.

طاهری در واکنش به این سؤال که باشگاه‌ها پیش از این مخالفتی با برگزاری این اردو نکرده بودند، اما چه شد که به یک باره برانکو مقابل این مساله موضع گرفت، عنوان کرد: ما با حضور ملی‌پوشان‌مان در اردوی تیم ملی مخالفت نکردیم و صحبت‌های مطرح شده در این مورد بود که اگر این اردو در مقطع دیگری برگزار می‌شد، بهتر بود.

ما مشکل به وجود آمده را در باشگاه پیگیری کردیم و دنبال این هستیم که تعاملی بین باشگاه و تیم ملی ایجاد شود. ما اگر ملی‌پوشان‌مان را به تیم ملی دادیم، بدین معناست که از تیم ملی حمایت می‌کنیم و راضی هستیم که بازیکنان‌مان را به تیم ملی بدهیم. اگر غیر از این بود که اصلا اجازه نمی‌دادیم آنها بروند. نظراتی که مطرح شد راجع به این مساله بود که چنین اردوهایی باید در تقویم سازمان لیگ گنجانده شود و هرچه تعامل بین باشگاه‌ها و تیم ملی بیشتر باشد، هماهنگی‌ها و این برنامه‌ریزی‌ها شکل بهتری به خود خواهد گرفت. البته شاید بین سرمربیان تیم ملی و پرسپولیس اختلاف نظرهایی باشد، اما اصل قضیه این است که همه ما تابع فدراسیون و حامی تیم ملی هستیم.

طاهری در پاسخ به این پرسش که او تصمیمی برای آشتی دادن برانکو و طاهری ندارد، تصریح کرد: آنها با هم آشتی هستند! شما رسانه‌ها باید کمک کنید تا شأن مملکت ما حفظ شود. این‌جور مسائل برای فوتبال ما خوب نیست. همه باید کمک کنیم تا شرایط به سمتی برود که برای آینده فوتبال‌مان خوب باشد. در جلسه ما با تاج هم صحبت بر همین مساله بود همه امیدوار هستیم در آینده نزدیک تعامل بیشتری بین سرمربی تیم ملی و باشگاه‌ها به وجود بیاید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها