اعتراف به ائتلاف با تروریست‌ها

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: علت جدا نکردن مخالفان از عناصر مسلح تروریست جبهه النصره، ناتوانی در شمردن آنها بود.
کد خبر: ۹۸۱۲۷۵

به گزارش العالم، جان کربی درباره اصرار روسیه بر ضرورت تمایز قائل شدنِ آمریکا میان گروه‌های مخالف با عناصر جبهه النصره گفت: تا حد تهوع در این زمینه صحبت کردیم.وی افزود: تمام تلاشمان را به کار بستیم تا گروه‌های مسلح را قانع کنیم، از مناطقی که عناصر جبهه النصره در آنها حضور دارند، خارج شوند و هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید، ما برای قانع کردن آنها تلاش نکردیم. سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اضافه کرد: ما نمی‌توانیم در قبال تک به تک عناصر مسلح، مسئول باشیم. برخی از این عناصر مسلح به دلایل مختلف با جبهه النصره ائتلاف کردند یا تصمیم گرفتند در مناطقی که عناصر النصره در آن حضور دارند، بمانند.روسیه بارها از آمریکا خواسته، اگر مدعی وجود گروه‌های میانه رو در میان گروه‌های مسلح تروریست سوریه است، فهرستی از آنها را در اختیار روسیه بگذارد تا روسیه در حملات خود ضد تروریست‌های داعش و النصره، آن را لحاظ کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها