سرپرست سازمان امداد و نجات خبر داد

امدادرسانی به ۱۱ هزار هموطن گرفتار برف و کولاک

برف و کولاک 5 استان کشور را درنوردید

رهاسازی 126 خودروی گرفتار در برف

رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به وقوع برف و کولاک در 5 استان کشور، گفت: نیروهای هلال‌احمر 126 خودروی گرفتار در برف را رهاسازی کرده و تعداد زیادی مسافر امدادرسانی شده و به مناطق امن منتقل شدند.
کد خبر: ۹۷۶۲۲۱
رهاسازی 126 خودروی گرفتار در برف

به گزارش جام جم آنلاین، مرتضی سلیمی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به وقوع برف و کولاک طی 24 ساعت گذشته در کشور گفت:‌ در حال حاضر 5 استان اردبیل، زنجان، مازندران، البرز و آذربایجان شرقی متأثر از برف و کولاک بوده و 7 محور مواصلاتی امدادرسانی شده است.

وی با اشاره به تمهیدات سازمان امداد و نجات جهت کمک به حادثه‌دیدگان افزود: حدود 600 مسافر امدادرسانی شده و تعداد زیادی نیز اسکان اضطراری یافته‌اند.

رئیس سازمان امداد و نجات خاطر نشان کرد: در این مدت 126 خودروی گرفتار در برف توسط 11 تیم امدادی رهاسازی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها