راز ارتباط پنهانی با قتل فاش شد

مرد جوان وقتی متوجه حضور مردی در خانه‌اش شد، با او در پشت‌بام درگیر شد و مرگ او را رقم زد.
کد خبر: ۹۷۶۰۸۴

به گزارش جام‌جم، شامگاه 22 آبان امسال ماموران کلانتری 136 فرجام در تماس با قاضی محسن مدیرروستا، کشیک قتل دادسرای جنایی تهران، او را در جریان مرگ مشکوک مردی قرار دادند. ماموران با حضور در محل حادثه، مشاهده کردند مردی 30 ساله به نام علیرضا از پشت‌بام یک ساختمان پنج طبقه در منطقه شمیران‌نو، خیابان یکم غربی به پایین افتاده و فوت کرده است.

با دستور بازپرس جنایی، جسد مرد جوان به پزشکی قانونی منتقل شد. زن و مردی جوان از ساکنان ساختمان موردنظر مدعی بودند فرد فوت شده با آنها آشنایی داشته که به عنوان تنها مظنونان در این پرونده برای تحقیقات به اداره دهم پلیس آگاهی تهران منتقل شدند. همزمان پرونده‌ای نیز در شعبه ششم بازپرسی دادسرای جنایی تهران برای رسیدگی به این حادثه تشکیل شد.

در ادامه تحقیقات مشخص شد جوان فوت شده، خانه‌اش در مکان دیگری بوده است .

داوود، مرد بازداشت شده در تحقیقات اولیه مدعی بود زمان حادثه در خانه‌اش بوده و هیچ اطلاعی از نحوه مرگ مرد فوت شده ندارد. همسرش نیز گفته‌های متناقضی را بیان کرد اما سرانجام گفت که شوهرش او را به پایین پرت کرده و کشته است. در ادامه تحقیقات محلی نیز معلوم شد مرد کشته شده از چندی پیش با زن جوان طرح دوستی ریخته و همین موضوع زمینه رفت و آمد او را به آن خانه فراهم کرده بود. متهم بازداشت شده بعد از 23 روز سکوت، راز این جنایت را فاش کرد.

داوود به افسر بازجو گفت: ازچندی پیش متوجه ارتباط پنهانی همسرم با علیرضا شدم اما به خاطر روابط فامیلی و خانوادگی سعی در پنهان نگه داشتن موضوع داشتم؛ حتی چند مرتبه از علیرضا خواستم که دست از این رفتارهایش بردارد. مدتی بعد همسرم از من خواست از هم جدا شویم. اما به خاطر داشتن فرزند مخالف بودم. چون برادرم نیز با خواهر همسرم ازدواج کرده بود، این جدایی می‌توانست باعث بروز اختلاف‌هایی در زندگی آن دو نیز شود .

وی ادامه داد: آن شب همسایه‌ام با من تماس گرفت و گفت علیرضا را در راهروی ساختمان دیده است. سراسیمه به خانه بازگشتم تا این که او را در حالی که در پشت‌بام ساختمان پنهان شده بود، یافتم. با هم گلاویز شدیم. او ناگهان پایش به جایی گیر کرد و به علت از دست دادن تعادلش به پایین سقوط کرد.

سرهنگ کارآگاه حمید مکرم، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، در این باره گفت: با توجه به اعتراف متهم به مشارکت در درگیری منجر به مرگ، با قرار قانونی از سوی بازپرس مدیرروستا، تحقیقات از او برای بررسی صحت اظهاراتش در اداره دهم پلیس آگاهی تهران ادامه دارد .

همچنین دیروز متهم به قتل و همسرش به شعبه ششم بازپرسی دادسرای جنایی تهران منتقل شدند و مورد تحقیقات قرار گرفتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها