مهمترین دستاور صدراعظم آلمان به چین!

صدراعظم آلمان ادعا کرده است در مذاکره با نخست وزیر چین بر سر برخورد با برنامه اتمی ایران به فصل مشترکهائی دست پیدا کرده است.
کد خبر: ۹۷۵۸۳
آنگلا مرکل، بعد از دیدار با ون جیابائو نخست وزیر چین به خبرنگاران گفت سیاست چگونگی رویاروئی با ایران بخش مهمی از مذاکرات ما بود. ما توافق کردیم که ایران نباید قادر به در اختیار گرفتن سلاح اتمی شود و این که این کشور باید به تعهدات خود در برابر NPT یا پیمان منع گسترش سلاحهای اتمی و مقررات آژانس بین المللی انرژی اتمی عمل کند. خانم مرکل همچنین افزود که او و نخست وزیر چین فصل مشترکهائی برای هماهنگ کردن گامهای بعدی دربارهایران یافتهاند. دولت چین تاکنون درباره اظهارات خانم مرکل واکنشی نشان نداده است.
از اظهارات خانم مرکل چنین بر می آید که وی نیز مانند وزیر خارجه اش که به کشور های حوزه خلیج فارس سفر کرده است توفیق چندانی نداشته است، چرا که عدم دستیابی به سلاح هسته ای و عمل در چارچوب پیمان منع گسترش سلاحهای اتمی و مقررات آژانس بین المللی انرژی اتمی از جمله سیاست های رسمی و اعلام شده ایران است و طرف های چینی از آن به خوبی اطلاع داشته اند.

انگلیسی تر از بلر!
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها