اظهارات احمد کیارستمی درباره‌ پدرش

جشنواره بین‌المللی فیلم «مراکش» در جدیدترین دوره برگزاری‌اش، بزرگداشتی برای عباس کیارستمی برپا کرد.
کد خبر: ۹۷۵۱۱۹

آن‌طور که ایسنا نوشته، در این مراسم که شنبه 13 آذر برپا شد، احمد کیارستمی (فرزند زنده‌یاد عباس کیارستمی) با حضور روی سن سخنان خود را با شعری معروف از پدرش آغاز کرد و ادامه داد: وقتی از عباس (کیارستمی) پرسیدند، دوست دارد چه میراثی از خود بر جای بگذارد؟ گفت: خیلی دشوار است که بگویم چه چیزی از خود به یادگار می‌گذارم و حتی درباره آن فکر نکردم، چراکه لذت من بودن و وجودم است و نه آثارم.

عباس کیارستمی در سال‌های اخیر حضور پررنگی در جشنواره مراکش داشت و چند ورک‌شاپ آموزشی در این رویداد سینمایی برگزار کرد؛ این فیلمساز سرشناس ایرانی در سال 2005 جایزه دستاورد هنری این رویداد سینمایی را از مارتین اسکورسیزی گرفت.

شانزدهین جشنواره بین‌المللی فیلم مراکش مهم‌ترین جشنواره سینمایی قاره آفریقا از تاریخ 2 تا 10 دسامبر (12 تا 20 آذر) در حال برگزاری است و فیلم «رفتن» ساخته نوید محمودی در بخش رقابتی آن حضور دارد و دیروز 14 آذر به نمایش درآمد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها