به گزارش جام جم آنلاین، سردار محمدرضا مهماندار در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: از 17 آبان ماه سال جاری طرح تشدید با خودروهای دارای نقص فنی و فاقد معاینه فنی اجرایی شد و در این مدت به بیش از هزار خودروی دودزا و دارای نقص فنی و فاقد معاینه فنی، پلاک اعزام به تعمیرگاه داده شد.
وی افزود : در خصوص دستکاری پلاک و مخدوش کردن هم پلیس با قاطعیت برخورد قانونی با مجرمان داشته است و در این راستا از 17 آبان که طرح برخورد با خودروهای دودزا تشدید شده که بیش از 200 درصد، توقیف خودروهای پلاک جعلی را داشتیم.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اذعان کرد: در حال حاضر روزانه هزار دستگاه وسیله نقلیه به ناوگان شهری اضافه می شود و شبکه فعلی پاسخگویی این تعداد خودرو نیست و تصمیم داریم که محدودیت ها و ممنوعیت های بیشتری را اعمال کنیم و در این باره باید یک بازنگری انجام شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید