مصاحبه فاکس نیوز با کیسینجر درباره ایران

گوینده شبکه تلویزیونی فاکس نیوز در مقدمه مصاحبه با هنری کیسینجر وزیر امور خارجه پیشین امریکا درباره چگونگی برخورد با برنامه هسته ایران می گوید وزیران امور خارجه کشورهای موسوم به 51 هفته اینده در لندن ملاقات می کنند تا درباره نحوه برخورد با ایران در صورت خودداری این کشور از تعلیق برنامه غنی سازی اورانیوم با یکدیگر رایزنی کنند.
کد خبر: ۹۷۱۵۶

به گزارش واحد مرکزی خبر وی سپس از کسینجر می پرسد با توجه به این واقعیت که بسیاری می گویند باید با ایران گفتگو کرد ایا باید با تهران وارد مذاکره شد.
کیسینجر می گوید باید سرانجام روزی با ایرانی ها وارد گفتگو شویم چون ممکن روزی از خود شدت عمل نشان دهیم و اگر قرار باشد شدت عمل نشان دهیم باید با انها گفتگو کنیم تا افکار عمومی خود را متقاعد کنیم که برای حل مسالمت امیز مساله هسته ای ایران هر انچه در توان داشته ایم بکار برده ایم.
گوینده فاکس نیوز می گوید وقتی از شدت عمل سخن به میان می اورید ایا چنین شدت عملی را به تنهائی نشان خواهیم داد یا دیگران نیز ما را همراهی خواهند کرد.
کیسینجر می گوید باید به دو نکته توجه داشته باشیم یکی اینکه دست یافتن ایران به جنگ افزار هسته ای چه پی امدی خواهد داشت چون حکومت ایران حکومتی است که به هیچ وجه مسئولیت پذیر نیست نکته دومی که باید به ان توجه داشت تاثیر دستیابی ایران به سلاح هسته ای بر دیگر کشورهای جهان است البته این نکته را نیز نباید فراموش کرد ایران به هیچ وجه به خواست جامعه بین المللی از جمله درخواست های چین و روسیه نیز که نمی خواهند این کشوربه سلاح هسته ای دسترسی پیدا کند گوش نمی دهد.
کیسینجر در باره تاثیر دستیابی ایران به جنگ افزار هسته ای گفت در صورت دستیابی ایران به چنین جنگ افزارهائی هر کشور دیگری نیز که از فناوری غنی سازی اورانیوم برخوردار است به راحتی می تواند به این گونه سلاح ها دست یابد و پس از چندی تعداد کشورهای دارای سلاح هسته ای به بیست تا سی کشور خواهد رسید.
کیسینجر گفت زمانی که من مسول سیاست خارجی امریکا بودم تنها دو کشور هسته ای در جهان وجود داشت حال تصور کنید تعداد کشورهای دارنده سلاح هسته ای به سی کشور برسد در انصورت همواره باید با خطر بروز جنگ هسته ای در وحشت بسر ببریم.
گوینده فاکس نیوز می گوید در حالیکه بوش از لحاظ محبوبیت در سطحی پائین بسر می برد چگونه می توان با ایران برخورد کرد.
کیسینجر می گوید زمانیکه خاورمیانه درگیر جنگ شد نیکسون نیز از محبوبیت اندکی برخوردار بود اما با این وجود توانستیم شوروی سابق را از خاورمیانه بیرون برانیم در برخی از موارد رئیس جمهوری باید انچه را که فکر می کند صحیح است انجام دهد و من بر این باورم که بوش انچه را که درست است و تصور می کند که اقدام درستی است انجام خواهد داد و تحت تاثیر نتایج نظر سنجی ها قرار نخواهد گرفت.
گوینده فاکس می پرسد به اعتقاد شما جامعه بین المللی تا چه میزان برای برخورد با ایران مصمم است چون در این باره صحبت زیاد می شود اما روسیه ، چین و تا حدودی فرانسه با هرگونه برخوردی با ایران مخالف اند.
کیسینجر می گوید رهبران همه کشورها به خطری که به ان اشاره کردم اذعان دارند اما دو موضوع سبب می شود تا انها با اتخاد تدابیر شدید علیه ایران مخالفت کنند یکی نفت ودیگری وحشت از گسترش حملات تروریستی
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها