دبیر شورای نگهبان: امنیت در جامعه حاکم است

دبیر شورای نگهبان قانون اساسی ، با اشاره به ناامنیهای فزاینده در کشورهای همسایه ایران از جمله عراق و افغانستان ، گفت: امنیت در ایران بحمدالله حاکم است.
کد خبر: ۹۶۰۴۴

به گزارش ایسنا به نقل از دفتر ارتباطات و اطلاع رسانی شورای نگهبان ، آیت الله جنتی که در جمع کارکنان شورای نگهبان سخن می گفت ، افزود: هیچ جا امنیت ایران را ندارد و کشورهای بسیاری حتی کشورهای غربی دستخوش ناآرامی و مشکلات امنیتی هستند.
وی ، اظهار داشت: البته اینگونه نیست که هیچ خطر و تهدیدی در جامعه وجود نداشته باشد و کارهای خلاف انجام نشود اما در مجموع، امنیت در جامعه حاکم است.
آیتالله جنتی، بدگمانی و سوء ظن را یکی از آفتهای امنیت و آرامش جامعه برشمرد و گفت: اگر حسن ظن در جامعه حاکم شود ، جامعه آرام شده و از تلاطم خارج خواهد شد.
دبیر شورای نگهبان ، توصیه کرد که در خانواده ، محیط کار و اجتماع باید از سوء ظن و سختگیریهای بیجا پرهیز کرد و حسن ظن نسبت به یکدیگر داشته باشیم.
وی ، بر ضرورت توجه به امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تاکید کرد و افزود: متاسفانه یکی از کارهایی که انجام نمی دهیم انجام این فرضیه الهی است.
آیتالله جنتی ، با انتقاد از حیف و میل بیتالمال و اموال عمومی در برخی دستگاهها ، گفت: در یکی از مناطق محروم که برخی مردم آن نان شب برای خوردن ندارند ، شورای شهر آنجا چند صد میلیون تومان از بیتالمال را حیف و میل کرده است که توسط دولت جدید در دست رسیدگی است.
وی در پایان تاکید کرد: اگر میخواهیم به جایی برسیم باید با تاسی به ائمه اطهار (ع) صرفجویی و قناعت کنیم و مراقب اموال عمومی باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها