به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم، موز در صورتی سَمی و کُشنده می شود که به ترشحات نوعی عنکبوت خطرناک معروف به "عنکبوت موز" آلوده باشد.
این نوع عنکبوت از موز تغذیه می کند و با تنیدن تار روی این میوه نقطه های سیاه رنگ برجسته ای در آن به جا می گذارد.
لکه سیاه در محل تارها روی موز حاوی سم عنکبوت هستند و به محض اینکه فرد این موز آلوده را بخورد، در صورتی که به موقع درمان نشود، در عرض دو ساعت جان به جان آفرین تسلیم می کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم:
لطفا" تكمیل تر اطلاع رسانی كنید . بیشتر و واضح تر توضیح بدید. بیشتر موز های موجود در بازار دارای لك سیاه هستند ولی تاحالا نشنیدیم كسی ار خوردن موز بمیره یا مریض بشه . با این خبر بیشتر نگرانمون كردید
پس ما چی بخوریم؟؟؟ بمیریم بهتره
روی بعضی از پوستهای موز یه حالت تار مانند، هستش. كه عنكبوت از قبل طنیده. اگر عكساش رو میخواهید ببینید.در این سایته : http://www.fardanews.com/fa/news/580934/با-خوردن-این-موز-دوساعته-می%E2%80%8Eمیرید-عكس