انسداد موقت جاده قدیم رشت ـ قزوین

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان گیلان، زمان‌بندی بسته شدن موقت جاده قدیم رشت ـ قزوین محدوده تونل منجیل را اعلام کرد.
کد خبر: ۹۵۹۳۴۲

ناصر آل‌محمدی در گفت‌وگو با ایرنا بیان کرد: به منظور اجرای عملیات خاکبرداری آزادراه قزوین ـ رشت در محدوده خروجی تونل منجیل، طی برنامه زمان‌بندی، جاده قدیم قزوین ـ رشت محدوده رودبار و تونل منجیل از امروز به صورت موقت بسته می‌شود.

وی ادامه داد: روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 و 40 دقیقه تا 11 و از ساعت 15 تا 16 و 30 دقیقه این مسیر بسته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گیلان با اعلام این‌که روزهای پنجشنبه کار تعطیل است، افزود: روزهای جمعه نیز از ساعت 6 تا 8 صبح این مسیر به منظور اجرای عملیات خاکبرداری بسته خواهد بود.

آزادراه رشت ـ قزوین به طول کلی 4/137 کیلومتر از مهم‌ترین راه‌های کشور و بخشی از کریدور بین‌المللی شمال ـ جنوب است که به عنوان کوتاه‌ترین، ارزان‌ترین و مناسب‌ترین مسیر حمل کالا بین دو قاره آسیا و اروپا محسوب می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها