جت شخصی رونالدو دچار سانحه شد (عکس)

جت شخصی فوق‌ستاره پرتغالی سفیدپوشان مادریدی در فرودگاه بارسلونا دچار سانحه شد.
کد خبر: ۹۵۱۰۳۳
جت شخصی رونالدو دچار سانحه شد (عکس)

به گزارش جام جم آنلاین ، جت شخصی 19 میلیون یورویی کریستیانو رونالدو دوشنبه شب به هنگام فرود در فرودگاه «ال‌پرات» شهر بارسلونا دچار سانحه شد. چرخ فرود جلوی جت شخصی مهاجم پرتغالی رئال‌مادرید که «گالف‌استریم جی 200» آمریکایی است، به هنگام فرود شکست و مسئولان فرودگاه مجبور شدند، یکی از باندهای فرودگاه را موقتاً مسدود کنند.

نشریه «اسپورت» خبر داد که در این سانحه کسی آسیب ندید و رونالدو که تیمش را در سفر به آلمان برای رویارویی با بورسیا دورتموند همراهی می‌کرد، در هواپیما نبوده است.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها