آمریکا نشان داده که حامی تروریسم‌ است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکایی‌ها نشان داده‌اند که کاملا در طرف جریان تروریستی هستند و به دروغ بحث درباره مبارزه با تروریسم سر می‌دهند.
کد خبر: ۹۴۹۸۳۲

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی لاریجانی پس از دیدار هدیه خلف عباس، رئیس مجلس نمایندگان سوریه در جمع خبرنگاران افزود: سوریه امروز به عنوان کشوری که در خط مقدم مبارزه با تروریسم قرار دارد، فعال است و ما در دیدار با خانم هدیه عباس بحث‌های گوناگونی در این زمینه مطرح کردیم.

وی ادامه داد: در این دیدار در زمینه وضع سوریه در مبارزه با تروریسم و شرایط آن بحث کردیم و خانم هدیه عباس اطلاعات خوبی داشت که ارائه کرد و همچنین در مورد همکاری‌های پارلمانی و در سطح بین‌المجالس اسلامی و بین‌المجالس صحبت کردیم و این نوع همکاری‌ها باید گسترش پیدا کند.

لاریجانی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای مسائلی که در سوریه شکل گرفت، همیشه معتقد بود راه‌حل سوریه یک راه‌حل سیاسی است و نه نظامی، اما برخی کشورها چه در صحنه بین‌المللی و چه در صحنه منطقه‌ای، آتش این بحران را افروختند. وی افزود: نشانه‌های این موضوع در برهه‌های مختلف دیده می‌شد و حتی اخیرا که آمریکایی‌ها می‌خواستند سر عقل بیایند تا درباره سوریه توافقی انجام دهند، باز فریبکاری کردند و با بمبارانی که بر ارتش سوریه انجام دادند، نشان دادند کاملا در طرف جریان تروریستی هستند و به دروغ بحث درباره مبارزه با تروریسم سر می‌دهند.

حمایت ایران از بشار اسد

همچنین علی‌اکبر ولایتی در دیدار هدیه عباس رئیس مجلس نمایندگان سوریه گفت: ما از دولت و شخص بشار اسد قویا حمایت می‌کنیم.

به گزارش ایرنا، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر این که جمهوری اسلامی ایران از تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کند، افزود: حمایت از این کشور همچنان تا پیروزی نهایی ادامه خواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها