منصوریان:کاوه می‌توانست کار را تمام کند

سرمربی استقلال در پایان بازی با اشاره به این که تیمش می‌توانست در این بازی گل بزند، گفت: اگر طبق برنامه گل می‌زدیم، پرسپولیس به ما نمی‌رسید!
کد خبر: ۹۴۵۹۹۸

علیرضا منصوریان که در نشست خبری صحبت می‌کرد، خاطرنشان کرد: ضربه سر کاوه رضایی باید گل می‌شد که بیرانوند بخوبی گرفت. از ته قلبم از نتیجه صفر ـ صفر راضی نیستم. برای مساوی نیامده بودم و به نظرم اگر می‌توانستیم در زمانی که مشخص کرده بودیم به گل برسیم، پرسپولیس به ما نمی‌رسید. وی افزود: روی آشفتگی پرسپولیس حساب کرده بودیم و الان از نتیجه راضی نیستم. فکر می‌کنم کمتر مربی‌ای راضی می‌شد سیدمجید حسینی جوان را مقابل خط آتش خوب پرسپولیس قرار بدهد، اما او موفق بود. به همین دلایل از نتیجه راضی نیستم.

سرمربی استقلال با ابراز رضایت از عملکرد خط دفاعی تیمش، گفت: دفاع ما، طارمی و علیپور را خوب بایکوت کرد و ما منتظر یک فرصت بودیم. ما دربی را متفاوت از سایر بازی‌ها می‌بینیم و روزی هم که من آمدم برای بردن دربی آمدم. همه می‌گویند دربی سه امتیاز دارد و من هم می‌گویم سه امتیاز دارد، اما سه امتیازش خیلی پرانرژی و شیرین است.

منصوریان خاطرنشان کرد: عملکرد ما در سال‌های گذشته باعث می‌شود هواداران به من اعتماد کنند. آنها تیم ما را می‌شناسند. 40 هزار نفر هواداری که آمده بودند، خودشان یک مربی هستند. ما کارمان را با قدرت ادامه می‌دهیم و آنها دستمان را خالی نگذارند. من دستشان را می‌بوسم!

سرمربی استقلال در خصوص این‌که گفته بود بازی به بازی بهتر می‌شوند، اما هنوز تیمش مشکل دارد و بعد از 20 دقیقه حمله به دفاع می‌رود، تصریح کرد: این بازی، فرق دارد چون دربی است. پرسپولیس می‌خواست مقابل ما به گل برسد. دو تیم شرایط متفاوتی داشتند و هر کسی که تمرکز داشت، گل می‌زد. به هر حال باید این تیم جوان را حفظ کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها