
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم، این حادثه در پمپ بنزینی در ایالتی کنتاکی هنگامی روی داد که راننده هفتاد ساله یک خودرو به یکی از پمپ ها برخورد کرد و ثانیه هایی بعد این محل به جهنمی از آتش تبدیل شد.
زن که سرگرم سوختگیری خودرو خود بود به محض شروع آتش سوزی قبل از هر اقدامی فرزند هفت ساله خود و همچنین فرزند هشت ساله خواهر خود را نجات داد.
پنج خودرو در این پمپ بنزین به طور کامل در آتش سوخت و خسارات گسترده مالی به این محل وارد شد، اما تلفات جانی دربر نداشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی