به گزارش جام جم آنلاین ، برخلاف خبرهای منتشر شده شکایت باشگاه پرسپولیس از رامین رضاییان به دلیل پیوستن به باشگاه ریزه اسپور ترکیه به قوت خود باقی است و پس گرفته نشده است.این شکایت در کمیته انضباطی مطرح شده و یک جلسه رسیدگی به آن هم برگزار شده و هنوز برداشته نشده است.
با بازگشت رامین رضاییان به پرسپولیس مسئولان باشگاه اتوماتیک وار این شکایت را پس می گیرند اما هنوز رسما چنین اتفاقی نیفتاده است. همچنین قرارداد رامین رضاییان با پرسپولیس برای سازمان لیگ ارسال نشده است. پس از توافق گذشته رامین رضاییان با طاهری این بازیکن با پرسپولیس قرارداد دو ساله بست که پس از منتفی شدن بازگشت او به این تیم طاهری قرارداد را پاره کرد.
حالا برای بازگشت رامین رضاییان به پرسپولیس وی طی روزهای آتی باید به باشگاه پرسپولیس برود و قرارداد جدید امضا کند و با توجه به این که یک بار این قرارداد امضا شده به احتمال فراوان این توافق بین طرفین به قوت خود باقی است و قرارداد جدید امضا شده و برای فدراسیون فوتبال ارسال خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال