سالم‌ترین روش پخت غذا چیست؟

(پاسخ این سوال را فردا در همین جا بخوانید.)
کد خبر: ۹۲۷۶۰۹
سالم‌ترین روش پخت غذا چیست؟

پاسخ پرسش دیروز (چه کسانی نیاز به مصرف مکمل دارند؟):

1ـ افرادی که رژیم غذایی دارند و انرژی غذای دریافتی‌شان کمتر از
1200 کالری در روز است یا کسانی که فقط انواع خاصی از غذاها را می‌خورند.

2 ـ افرادی که تحمل لاکتوز را ندارند.

کسانی که شیر و بعضی غذاها را از رژیمشان حذف می‌کنند و در معرض کمبود ریبوفلاوین (‌ویتامین B2) و کلسیم هستند.

4ـ افرادی که حساسیت غذایی دارند.

5ـ افرادی که غذاهای حیوانی نمی‌خورند، دچار کمبود ویتامین D، B و ریبوفلاوین ، آهن و روی هستند.

6ـ خانم‌ها قبل از بارداری باید از رژیم غذایی غنی از اسیدفولیک (اسفناج، پرتقال، عدس و 400 میکروگرم قرص اسید فولیک در روز) استفاده کنند. این ویتامین از مشکلات عصبی در جنین و نقایص مادرزادی جلوگیری می‌کند.

7ـ افرادی که فاکتور خطر بیماری قلبی و سرطانی دارند، باید روزانه ویتامینE را مصرف کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها