طرز تهیه سالاد ضد‌سرطان

رنگ قرمز در هر میوه و سبزی‌ای نشان از وجود آنتی‌اکسیدان‌های قوی در آن است. کلم قرمز از مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدانی است که رادیکال‌های آزاد را که عامل اصلی سرطان است، در بدن از بین می‌برند.
کد خبر: ۹۲۳۰۷۴
طرز تهیه سالاد ضد‌سرطان

به گزارش جام جم سرا ، کلم قرمز یک ماده غذایی ضد‌سرطان است. سالاد اندونزی یکی از سالادهای خوشمزه و خوش طعمی است که بوسیله مخلوط کردن کلم قرمز با سس، باعث نرم‌تر شدن آن و خوردن راحت‌ترش می‌شود.

برای تهیه سالاد اندونزی به این مواد نیاز دارید:

کلم قرمز خرد شده: یک لیوان، ژامبون گوشت یا سینه مرغ پخته: 200 گرم، هویج : 2 عدد، نخودفرنگی: نصف لیوان، ذرت بخار پز شده: نصف لیوان، خیار شور: 6عدد، سس مایونز: مقدار لازم و نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

کلم را به صورت رشته‌های باریک خرد می‌کنیم. هرچه رشته‌های کلم را باریک‌تر خرد کنید، سالاد زیباتر و خوش طعم‌تری خواهید داشت که خوردن و هضم آن راحت‌تر است. هویج را رنده کنید و به کلم اضافه کنید.

ذرت، نخود فرنگی پخته، کالباس خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید.

سس مایونز، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید، ظرف سالاد را 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود وسس به خورد مواد برود.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
نرم افزار موبایل
-
۰۰:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
۰
۰
خوردن این سالاد دل درد می اره حتما باید عرق نعنا خورد
راضیه شجاع
-
۲۰:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۲
۰
۰
میخام
سحر علیمحمدی
-
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۲
۰
۰
كالباس؟!! سالاد ضد سرطان!!!

نیازمندی ها