به گزارش جام جم سرا ، کلم قرمز یک ماده غذایی ضدسرطان است. سالاد اندونزی یکی از سالادهای خوشمزه و خوش طعمی است که بوسیله مخلوط کردن کلم قرمز با سس، باعث نرمتر شدن آن و خوردن راحتترش میشود.
برای تهیه سالاد اندونزی به این مواد نیاز دارید:
کلم قرمز خرد شده: یک لیوان، ژامبون گوشت یا سینه مرغ پخته: 200 گرم، هویج : 2 عدد، نخودفرنگی: نصف لیوان، ذرت بخار پز شده: نصف لیوان، خیار شور: 6عدد، سس مایونز: مقدار لازم و نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
کلم را به صورت رشتههای باریک خرد میکنیم. هرچه رشتههای کلم را باریکتر خرد کنید، سالاد زیباتر و خوش طعمتری خواهید داشت که خوردن و هضم آن راحتتر است. هویج را رنده کنید و به کلم اضافه کنید.
ذرت، نخود فرنگی پخته، کالباس خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید.
سس مایونز، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید، ظرف سالاد را 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود وسس به خورد مواد برود.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب