به گزارش جام جم ورزشی ، وحید امیری دیگر تقریبا پرسپولیسی شده است. البته هنوز قراردادی فیمابین باشگاه و این بازیک ملی پوش رد و بدل نشده اما این بازیکن را دیگر باید پرسپولیسی بدانیم مگر اینکه اتفاق خاصی بیفتد که البته این اتفاق های خاص در فوتبال ایران کم نیست!
اما موضوع بسیار مهم این است که این بازیکن ملی پوش در صورت نهایی شدن انتقالش به پرسپولیس قرارداد چند صد میلیون تومانی خواهد بست؟!
یک منبع در گفت و گو با جام جم آنلاین می گوید وحید امیری یک میلیارد و صد میلیون تومان قرارداد خواهد بست تا به یکی از گران ترین بازیکنان نقل و انتقالات تبدیل شود.
البته ممکن است به رسم اتفاقات غیر معمول فوتبال ایران این قرارداد حول و حوش 900 میلیون تومان ثبت شود.
توافق مالی بر سر مبلغ قرارداد بین امیری و باشگاه پرسپولیس به همین اندازه بوده است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد