
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر عبدالعلی علیعسکری دام توفیقه
نظر به استعفای جناب آقای محمّد سرافراز و با تشکر از تلاشهای انقلابی و ارزشی دلسوزانه ایشان که هرگز نباید فراموش شود، جنابعالی را که برخوردار از پیشینه انقلابی و تجربیات مدیریتی در رسانه ملی هستید، به ریاست سازمان صداوسیما منصوب میکنم.
آنچه باید توصیه شود، در حکم اینجانب به جناب آقای سرافراز به تفصیل آمده است. لذا مؤکدا سفارش میکنم به برنامهریزی، رعایت راهبردهای کلان، جذب و حفظ و تربیت نیروهای انقلابی و کارآمد و حضور مؤثر در فضای مجازی اهتمام بورزید و به خدای متعال توکل و اعتماد کنید.
توفیقات شما را از درگاه ربوبی مسالت میکنم.
سید علی خامنهای
22 اردیبهشت 95
رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین دکتر سرافراز را به عضویت در شورایعالی فضای مجازی منصوب کردند. دکتر سرافراز پیش از انتصاب به ریاست سازمان صداوسیما، عضو حقیقی شورایعالی فضای مجازی بود.
قدردانی دکتر سرافراز از رهبر معظم انقلاب
در همین حال، دکتر محمد سرافراز با انتشار پیامی از رهبر معظم انقلاب قدردانی کرد. در این پیام آمده است:
ضمن سپاسگویی استمرار اعتماد به این خدمتگزار برای خدمت در سنگری دیگر و تحویل مسئولیت رسانه ملی به برادری انقلابی و متعهد، از عنایت ویژه حضرتعالی به اقدامات انجام شده در این مدت که با تعابیری زیبا از آن یاد فرمودهاید و حاصل کوشش های خالصانه مدیران و کارکنان خدوم این سازمان است، تشکر میکنم و از پیشگاه حضرت باری تعالی برای آن رهبر بزرگوار طول عمر، سلامت و عزت روزافزون مسالت مینمایم.
مدیر جدید سابقه محسوس و ملموس رسانهای دارد
بیژن نوباوه وطن، عضو کمیسیون فرهنگی در گفتوگو با جامجم درباره انتصاب دکتر علی عسکری به عنوان ریاست جدید سازمان صدا و سیما گفت: با توجه به حساسیت عملکرد رسانه ملی که یک رسانه بیبدیل نه تنها در کشور بلکه در منطقه به شمار میرود و در مقابل امپریالیسم رسانهای دنیا به تنهایی قد علم کرده است، نباید لحظهای را از دست داد و تغییر مدیریت در سازمان صدا و سیما قطعا در جهت ارتقای این سازمان بوده است. یقینا رهبر معظم انقلاب با توجه به حساسیت رسانه ملی در امر اطلاعرسانی در شرایط فعلی که بسیار مهم است و تقریبا بیشتر کشورهای منطقه از یک بیخبری واقعی رنج میبرند و رسانههای غربی اخبار به نفع خود را همیشه پوشش میدهند، این اقدام را انجام دادند. سازمان صدا و سیما باید این وظیفه خطیر را به نحو احسن دنبال کند.
وی خاطرنشان کرد: با این که آقای سرافراز مدیری توانا و انسانی انقلابی بودند، تغییر مدیریت سازمان صدا و سیما بنابه مصلحت یا احتمالا بیماری ایشان بوده است. به هر صورت ضرورت این بوده که انتخاب مدیر جدید از خانواده صدا و سیما باشد؛ آن هم فردی که دارای سابقه محسوس و ملموس رسانه است.
عضو کمیسیون فرهنگی با اشاره به این که دکتر علی عسکری فعالیتهای خوبی در سازمان صدا و سیما داشته و در زمینه مهندسی نیز فعالیتهای گوناگونی در کشور داشته است، تصریح کرد: به نظر میرسد ایشان گزینه مناسبی است برای این که بتواند سازمان صدا و سیما را به جایگاه مورد نظر برساند.
نوباوه با تاکید بر این موضوع که در صدا و سیما عمر مفید انسانها به عمر اداری نیست، گفت: یک فعال رسانهای هر قدر بر عمرش افزوده شود، تجربه و تبحر بیشتری را کسب میکند. سازمان صدا و سیما نباید خود را از استفاده از این افراد باتجربه، حتی زمانی که بازنشسته میشوند محروم کند؛ چون این مساله خدشه بسیار سنگینی را وارد خواهد کرد.
وی افزود: امیدوارم دکتر علی عسکری از افرادی که سابقه درخشانی در مسائل سیاسی، تولید محتوا و مباحث فنی دارند حتما استفاده کنند. عضو کمیسیون فرهنگی با اشاره به حضور افرادی با روحیه انقلابی و توانمندیهای فراوان در امر تولید محتوا گفت: با توجه به نگاه دکتر علی عسکری برای استفاده از نیروهای شایسته و باسابقه، امیدوارم همه افرادی که میتوانند به سازمان خدمت کنند، اعلام آمادگی کنند. نوباوه با اشاره به کمبودهای مالی و سازمانی موجود در صدا و سیما گفت: با مدیریت خوب و به کار گرفتن همه توانمندیهای موجود میتوان بهتر از گذشته در این سازمان فعالیت کرد.
آشنایی با سوابق علمی و اجرایی رئیس جدید رسانه ملی
دکتر عبدالعلی علیعسکری متولد 1337 دارای دیپلم ریاضی، کارشناسی مهندسی برق و الکترونیک از دانشگاه امیرکبیر (پلیتکنیک تهران)،کارشناسی ارشد مدیریت از دانشگاه تهران و دکترای مهندسی صنایع با گرایش سیستم و بهرهوری از دانشگاه علم و صنعت است .
وی از نوجوانی در فعالیتهای انقلابی ضد رژیم شاه حضور داشت و به همین دلیل در 16 سالگی از سوی ساواک دستگیر شد. در دوران دانشجویی نیز به فعالیت و مبارزه علیه رژیم شاه ادامه داد و با برخی از همفکران خود به تشکیل گروهی با مشی فعالیت سیاسی بر ضد رژیم پهلوی و تبعیت از امام(ره) و روحانیت اقدام کرد. در اوایل سال 1357 همراه با تعدادی از اعضای این گروه در شیراز دستگیر و به کمیته مشترک ضد خرابکاری و سپس به زندانهای اوین و قصر منتقل شد و تا 2 بهمن 1357 در زندان بود که با هجوم مردم به زندان آزاد شد.
دکترعلی عسکری علاوه بر حضور در جبهههای جنگ در دوران دفاع مقدس، مدتی در عرصههای مدیریتی در حوزه صنایع هوا فضا خدمت کرد و پس از آن منشأ خدمات ارزندهای در بخشهای مختلف بود که دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاونت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرعاملی سازمان مراکز ایرانگردی و جهانگردی، مشاور رئیس جمهور (1373)، مدیرعاملی بنیاد فرهنگی پژوهشی غرب شناسی، معاونت آموزشی سازمان و ریاست دانشکده صداوسیما (1382)، معاونت توسعه و فناوری رسانه صداوسیما و پایهگذاری جریان پرشتاب تبدیل سیستم آنالوگ به دیجیتال در کشور و همچنین مشاور رئیس قوه قضاییه، بخشی از تجارب مدیریتی اوست.
وی اخیرا مشاور رئیس سازمان صداوسیما بود و کتابها و مقالات متعددی نیز در حوزههای رسانه، مدیریت، فناوری نوین، تولید در کلاس جهانی و الگوی نظام اسلامی دارد. او در عین حال عضو هیات علمی دانشگاه صداوسیماست.
او طی دورههای مختلف کاری به عناوین و افتخارات متعددی دست یافت، از جمله در اتحادیه رادیو و تلویزیونی آسیا و اقیانوسیه به عنوان مهندس برتر انتخاب شد. جایزه مدیر جهادی از دیگر نشانهایی است که بر سینه او میدرخشد.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
عباس المالکی نماینده پارلمان عراق در گفتوگو با «جامجم»:
خاطرهبازی با جواد انصافی از عبدلی و اوستا تا محله گلوبلبل
گفتوگوی «جامجم» با بازیگر سریال تلویزیونی رحیل