مرد رهگذر، قربانی تماس اشتباه با اورژانس

تماس دروغ با اورژانس، مرگ تلخ مصدوم تصادف را در تبریز رقم زد.
کد خبر: ۸۹۹۷۲۲

حبیب حسینقلی‌زاده، مدیر روابط عمومی اورژانس استان آذربایجان شرقی در این باره به جام‌جم گفت: ساعت 12 و 18 دقیقه چهارشنبه در تماس مردمی امدادگران پایگاه 209 از تصادف مرد 75 ساله‌ای با خودروی سواری در بزرگراه پاسداران حوالی باغمیشه تبریز مطلع شدند. با توجه به این که امدادگران پایگاه 210 باغمیشه در نزدیکی محل تصادف بودند، قرار شد آنها در آن مکان حاضر شوند.

وی اضافه کرد: زمانی که امدادگران اورژانس پایگاه 210 در محل حاضر شدند، پی بردند که حادثه‌ای در کار نبوده و تماس دروغ بوده است. همین تماس باعث شده وقت امدادگران اورژانس گرفته شود. امدادگران سپس از تصادفی مطلع شدند و به سرعت به سمت محل تصادف رانندگی اعزام شدند و بعد از انجام اقدامات اولیه مرد رهگذر را که مصدوم شده بود به بیمارستان منتقل کردند، اما تلاش‌ها بی‌فایده بود و او پیش از ورود به بیمارستان جان باخت.

حسینقلی‌زاده تصریح کرد: تماس‌های دروغین و بی‌مورد با اورژانس منجر به تاخیر در امدادرسانی به افرادی می‌شود که جانشان در حوادث رانندگی در خطر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها